Unutrasnje:

Aluminijumske termo roletne sastoje se iz:

– Termo kutija roletne izradjena je od aluminijuma I ispunjena poliuertanom I fabricki plastificirana u tri osnovne boje bela, braon I siva. Dihtovanje kutije obezbedjuju cetkice I pvc konektori.

– Zastor je aluminijumski I sastoji se od lamelice 39 mm ispunjene su poliuretanom I moze se poruciti u fabrickim bojama (bela, braon8014, braon8017, siva, mahagoni, zalatni hrast….). Lamelice se na krajevima vezuju specijalno izradjenim cepovima cime se obezbedjuje kompaktnost kompletnog zastora.

– Vodjice su izradjene od aluminijuma i plastificirane kvalitetnom, postojanom bojom i specijalno profilisane prema zastoru. Na krajevima vodjica su specijalni kanali u kojima su smestene cetkice, ciji je zadatak da spreci vibracije zastora (usled udara vetra i sl.), kao I ostecenje zastora prilikom kontakta metal o metal.

PVC termo kutija roletne sastoji se iz:

– PVC unutrasnje kutije roletne koja zbog svog sastava, spojeva, velikog broja komora kao I cetkica obezbedjuje izuzetnu termiku. Njena najveca prednost u odnosu na aluminijumsku termo kutiju je njena cena.

Zastor kod PVC kutije moze biti aluminijumski ili PVC, isto kao I vodjice.

 

Spoljne roletne:

-Rondo je spoljna ekstrudirana kutija roletne sa zaobljenim ceonim delom, izuzetnim falcevima koji obezbedjuju preciznost kod sklapanja kao I cetkicama koje onemogucavaju produvavanje. Rondo maska se moze poruciti u tri fabricke boje (bela, braon8014 I siva) I u dve dimenzije 14,7×14,7 I 17,2×17,2.

-Petougaona spoljna kutija roletne se izradjuje od aluminijumskog plastificiranog lima debljine 0.7 mm. Izradjuje se u tri osnovne dimenzije 13,7×13,7 15×15 I 16,5×16,5 I u tri osnovne boje bela braon,siva

Kod spoljnih roletni pogon moze biti rucni (automat ili kurbla) ili na motor (daljinski upravljac ili zidni prekidac), kao I vodjice I lamelice koje mogu biti PVC ili aluminijumske a sve to u zavisnosti od zahteva kupca.

Top